Treceți la conținutul principal

Blugi dama casual

Va prezentam o gama variata de blugi de dama din colectia noua, modelele pot fi purtate la orice ocazie speciala sau in oras.

Mai jos gasiti blugi casual diferite culori special alesi pentru tine. Nu rata ofertele si reducerile de sezon.

 Blugi Addison drepti casual ieftini

Alege blugii albastri Addison drepti casual pentru o intoarcere la un stil clasic si atractiv! Blugii au design urban, cu un imprimeu discret decolorat

 Blugi Addison drepti casual albastri

 Blugi Vince casual cu fermoare ieftini

Alege blugii Vince casual cu fermoar pentru o tinuta trendy in acest sezon! Blugii au design fasonat cu strasuri si insertie pe sold. Se asorteaza cu usurinta la orice tinuta casual.

 Blugi albastri Vince casual cu fermoare

 Jeans Troia casual albastri ieftini

Alege jeansii albastri Troia casual pentru un look senzational la birou sau la un eveniment! Calitate si preturi avantajoase.

 Jeans Troia casual albastri

 Jeans Diana albastri casual ieftini


jJans dama albastri casual stil boyfriend curea in talie Material: 98% bumbac, 2% elastan *Fabricat in Romania. Pret accesibil.

 Jeans Diana albastri casual

 Jeans Renata albastri mulati casual ieftini

Jeans dama albastri casual croi mulat talie medie Material: 98% bumbac, 2% elastan *Fabricat in Romania. Model deosebit, se asorteaza cu usurinta la orice tinuta casual. Pret accesibil.

Blugi Renata albastri mulati casual

 Jeans Ina albastri casual de zi ieftini

Este o pereche de jeans casual de zi in nuante de albastru, potriviti pentru un stil casual elegant. Calitate deosebita, pret acceptabil.

Blugi Ina albastri casual de zi

 Jeans Siri albastri casual de zi ieftini

Alege in acest sezon o pereche de blugi albastri care sa iti puna in evidenta stilul casual elegant. Calitate garantata, pret accesibil oricui.

Blugi Siri albastri casual de zi

 Jeans Daya albastri si cusaturi colorate ieftini

Alege aceasta pereche de blugi boyfriend, de culoare albastra si cusaturi colorate. Blugii sunt foarte comozi si eleganti, se asorteaza cu usurinta la o tinuta casual de oras. Pret accesibil oricui.

Blugi Daya albastri si cusaturi colorate

 Jeans Aza albastri mulati casual ieftini

Alege aceasta pereche de blugi pentru a te simti confortabil. Indiferent unde alegi sa iti petreci zilele de primavara. Calitate garantata. Pret accesibil.

Blugi Aza albastri mulati casual

 Jeans Sabah Albastri Casual de Zi ieftini

Alege jeansii albastri Sabah pentru o tinuta inedita casual de zi! Jeansii au design decolorat, accesorizat cu aplicatii pe buzunare de la spate. Pret avantajos, se pot asorta la orice tinuta.

Blugi Sabah Albastri Casual de Zi


 Jeans Albastri Dama cu Aplicatii Colorate ieftini

Alege jeansii albastri de dama cu aplicatii colorate pentru un look elegant si contrastant! Se pot accesoriza cu usurinta la orice tinuta casual. Pret accesibil oricui.

Blugi Albastri Dama cu Aplicatii Colorate

 Mango – Jeansi Kate2 Denim elastic gri

Jeansi din colectia Mango cu fason skinny cu talia joasa. Model confectionat din denim abrazat decorativ. Se asorteaza cu usurinta, pret accesibil.

 Mango – Blugi Kate2 Denim elastic

 Mango – Jeansi Redline de dama negri

Jeansi din colectia Mango cu fason slim cu talia regulara. Model confectionat din denim ceruit. Model deosebit, calitate garantata.

 Mango – Blugi Redline de dama

 Tommy Hilfiger – Jeansi Como albastri de dama

Jeansi din colectia Tommy Hilfiger cu fason jegging cu talia regulara. Model confectionat din denim spalacit. Calitate garantata, pret accesibil.

 Tommy Hilfiger – Blugii Como albastri de dama

 Silvian Heach – Jeansi Britney de dama albastri

Jeansi din colectia Silvian Heach cu fason skinny cu talia joasa. Model confectionat din denim spalacit. Calitate garantata, pret accesibil.

 Silvian Heach – Blugi Britney de dama

































Comentarii